top of page

God respons på Helsesykepleierkongressen

DigiUng var også i år godt representert under Helsesykepleierkongressen, som fant sted på Hamar 12. til 14. september. - Vi fikk god respons og hyggelige tilbakemeldinger, sier Adélie Dorseuil, prosjektleder i Helsedirektoratet.


Den årlige kongressen samler 600 deltakere, og mange av disse deltakerne er en viktig målgruppe for DigiUng-programmet og ung.no. Mange av deltakerne jobber nemlig i skolehelsetjenesten eller helsestasjon for ungdom (HFU).


Bildetekst: Diverse bilder fra Helsesykepleierkongressen, som i år fant sted på Hamar. Klikk på bildene for å få dem i større format.


DigiUng-teamet som var representert på kongressen fikk sammen med Helsedirektoratet hele 1,5 time på scenen. I tillegg hadde vi en stand som tiltrakk seg oppmerksomhet, og som dermed fikk mye besøk. Her kunne publikum teste økosystemet som er bygget opp av DigiUng-programmet, og som er knyttet til ung.no. Mange som var innom standen oppdaget ting i økosystemet som de ikke visste om fra før, og som de fremover kan bruke i sitt arbeid med ungdom.


Informasjon som programmet har jobbet aktivt med den siste tiden er å få alle kommuner til å oppdatere dataene knyttet til HFU (helsetasjon for ungdom). Oppdatering av disse dataene er viktig for at karttjenesten for hver HFU blir tilgjengelig på ung.no.


Andre områder som deltakerne på kongressen var begeistret over var app-biblioteket som nylig ble publisert på ung.no.

48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Komentáře


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page