top of page

Møt oss på Digitaliseringskonferansen

Oppdatert: 23. mai 2023

31. mai og 1. juni er DigiUng til stede på Digitaliseringskonferansen. Ekstra spennende er det at DigiUng-programmet er blant finalistene til Digitaliseringsprisen! 🤩🤩🤩


Vi er stolt og beæret over å ha kommet til finalen for Digitaliseringsprisen. Det er mange sterke digitaliseringsprosjekter i Norge, så uansett hvordan det går så er vi kjempeglade!


Vi gleder oss også til å delta på selve konferansen, som har et spennende program. Onsdag kl. 14.30 står DigiUng på scenen med et spennende innlegg hvor både departementsråd og ungdommer deltar. Du vil også finne oss på stand i opplevelsessenteret begge dager.


Digitaliseringskonferansen som arrangeres av Digitaliseringsdirektoratet finner i år sted på Clarion Hotel The Hub i Oslo. Rammene for årets konkurranse er "Tøffere tider vil kreve at vi må ta tøffere valg og skape løsninger sammen". Som det står på konferansens hjemmeside: " Vi må skape løsninger sammen - for digitalisering er lagsport." Dette er en setting som er perfekt for DigiUng-programmet som gjennom åtte år har bygget opp denne tverrsektorielle suksesshistorien.


Animerte figurer som illustrerer personas av ung.no

Bildetekst: DigiUng har stand på Digitaliseringskonferansen, og her får du følge en ungdom i økosystemet til ung.no.


Når DigiUng kommer på scenen onsdag 14.30 så er det en rekke deltakere. Her kan nevnes: departementsråd i Barne- og familiedepartementet Emma Christine Jensen Stenseth og to ungdomsrepresentanter fra DigiUng sitt ungdomspanel: Marcus Kvitflo Andersen og Lucas Storaunet. Fra Bufdir stiller: Hege Nilssen, virksomhetsdirektør og Harald Hegerberg, divisjonsdirektør. Fra Hdir stiller: Jan Arild Lyngstad, divisjonsdirektør, Ellen Margrethe Carlsen, avdelingsdirektør og Adélie Dorseuil, prosjektleder.


Årets Digitaliseringskonferanse har et spennende program i år. Det er en konferanse som passer for både privat sektor, offentlig sektor, interesseorganisasjoner og andre aktører i samfunnet som har en interesse i at vi effektiviserer og forbedrer oss ved hjelp av blant annet digitalisering som virkemiddel.


Hvis du er på konferansen så er det hyggelig om du stikker innom vår stand! Vi har satt sammen mye spennende som du kan få prøve deg på. Her kan du møte ungdommer, representanter fra programkontoret og representanter fra UNG.no.


201 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page