top of page

Kjenner du til nettstedet Ungfritid?

Oppdatert: 6. des. 2022

DigiUng programmet har lagt merke til en skjult skatt for barn og unge. Overraskende få kjenner til nettstedet som gir oversikt over fritidsaktiviteter for ungdom over hele Norge. Med utfordringer innen psykisk helse og lærerstreik er dette nettstedet https://ungfritid.no/ en svært nyttig tjeneste for ungdom.


Ungfritid.no drives av frivillige organisasjoner gjennom Frivillighet Norge, og er et prosjekt som samler fritidsaktiviteter for barn og unge i hele landet. Arbeidet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB, Helsedirektoratet, Stiftelsen DAM, Gjensidigestiftelsen og Barne- ungdoms og familiedirektoratet.

Bildetekst: skjermdump fra ungfritid.no.


Tjenesten er lagt opp med søkefunksjon og filtrering, slik at du kan søke på en by eller et sted i Norge. Det finnes overraskende mange tilbud, og man finner all den nødvendige informasjonen som skal til for å melde seg på eller sjekke ut en aktivitet. Nettstedet er i stadig videreutvikling, og vil bli forløpende bedre etter hvert som flere legger inn aktiviteter og bruker tjenesten.


Dersom du jobber med barn og unge så er dette virkelig en nettside som er verdt å sjekke ut. Spre gjerne budskapet til andre du mener kan ha nytte av det. 🧡


63 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page