top of page

Juhu, vi vant Digitaliseringsprisen ❤️

DigiUng-programmet har stått i sterk konkurranse med mange gode digitaliseringsprosjekter i offentlig sektor. Vi er stolte og beæret over å ha vunnet!


– DigiUng er en svært verdig vinner. Vi vet at unge mennesker trenger gode digitale tjenester, kanskje mer enn noensinne, og aktørene bak DigiUng har gjort en stor jobb med å samle og forenkle tilbudet, sier juryformann Olav Skarsbø i Digitaliseringsdirektoratet.Brukerorientering og innovasjon


– Dette er en fantastisk anerkjennelse! De kriteriene som ligger til grunn for Digitaliseringsprisen er jo akkurat det vi brenner for i DigiUng, alt fra samarbeid på tvers og fellesløsninger til brukerorientering og innovasjon.


– Etter mange år med krevende og inspirerende arbeid er det så utrolig godt å få bekreftet at vi har fått til nettopp disse tingene. Mange dyktige mennesker har bidratt inn her og jeg håper at hver enkelt tar prisen til seg. Sammen er vi sterkere!, sier en begeistret Adélie Dorseuil. Hun er prosjektleder for DigiUng.


Kobler sammen ungdomstilbud

Med fragmenterte tjenester og konkurrerende informasjonskilder, er terskelen for å bruke offentlige tjenester høy for mange unge mennesker.


En av hemmelighetene bak suksessen er en brukerrettet og tverrsektoriell tilnærming. Fremfor å lage nye systemer, har DigiUng koblet sammen mange eksisterende plattformer og tjenester hos en rekke offentlige aktører.


På ung.no kan ungdom få svar på spørsmål og finne hjelp og informasjon trygt og enkelt. Bak kulissene har det vært et langt lerret å bleke, og arbeidet pågår ennå.


– Du skal aldri undervurdere hva en gjeng med motiverte byråkrater kan få til. DigiUng tok mange år å få på plass, men nå er mulighetene nærmest ubegrensede, avslutter Adélie med et smil.


64 visninger

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page