top of page

Hvordan ta vare på hele ungdommen?

Nasjonalt senter for e-helseforskning hadde nylig webinar med tema knyttet til å ta vare på hele ungdommen. I den forbindelse var Adélie Dorseuil fra DigiUng-programmet invitert.


I webinaret får du høre mer om hvordan vi kan ta vare på hele ungdommen, ikke bare helsen deres. Du får høre om det digitale økosystemet rundt ung.no, hvor de unge finner svar på alt de kan lure på.


Bildetekst: Illustrasjon av det vi kaller økosystemet som utvikles av DigiUng-programmet, som er koblet til ung.no.


Økosystem

UNG.NO er nemlig plattformen hvor ungdom finner svar på det de lurer på. Alt fra flørting, pubertet til valg av videregående skole. DigiUng-programmet utvikler tjenester og produkter som kobles på økosystemet til ung.no. Alt dette for at ungdommer skal finne svar på alt det de lurer på.Lydfil

I elementet under finner du også webinaret som lydfil. Adélie Doresuil jobber som prosjektleder i Helsedirektoratet, og er en del av programkontoret for DigiUng-programmet. Klikk her dersom du ønsker å høre flere podcast-sendinger fra Nasjonalt senter for e-helseforskning.
Fakta om Nasjonalt senter for e-helseforskning

  • Forsker sammen med andre fagmiljøer, nasjonalt og internasjonalt

  • Forsker på hvordan teknologi for selvstendighet og mestring påvirker helsehjelp til eldre, kronikere som trenger oppfølging, mennesker med funksjonsnedsettelser og de som aktivt går inn for å endre livsstil

  • Forsker på personlig e-helse, digitale helsetjenester, helhetlige pasientforløp, helsedata og analyse


91 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page