top of page
Søk
  • adeliedorseuil

Heldagsseminar med chatnettverket

Oppdatert: 6. des. 2022

Alle i chatnettverket inviteres til gratis heldagsseminar med "hjelperen" som tema. Seansen finner sted 29. november fra 9.00 til 15.00 - på Popsenteret, Kafésenteret.


Heldagsseminaret arrangeres av Unge Relasjoner og Sex og samfunn, og er finansiert av Helsedirektoratet ved DigiUng programmet.

Bildetekst: Bli med på seminar og lær mer om hvordan chatteren kan ivaretas og styrkes.


Chatteren i fokus

Heldagsseminaret er et arrangement for alle i DigiUng chatnettverket med fokus på hvordan hjelperen/chatteren kan ivaretas og styrkes. Det er chatteren som er den viktigste ressursen til alle som tilbyr hjelp via digitale chattetjenester, uavhengig av hvilken organisasjon man jobber i eller hvilke chattløsning og tekniske verktøy som er tilgjengelig. Å styrke chatteren vil kunne bidra til økt kvalitet i hjelpen som gis.


Unge Relasjoner og Sex og samfunn er derfor glade for å kunne invitere alle frivillige og ansatte som chatter hos dere til heldagsseminar!


Spennende besøk

Overordnet tema for seminaret er altså "hjelperen". Vi får blant annet besøk av Alternativ til Vold ved psykolog Maja Revold Killengreen som skal snakke om hvordan hjelperen kan ivareta seg selv. Videre kommer spesialist i sexologisk rådgivning (NACS) Tore Holte Follestad som skal snakke om rolleforståelse i møte med de som tar kontakt på chat. Han vil også forklare hvordan chat skiller fra andre rådgivningstjenester.


Dersom noen i deres organisasjon ønsker å foreslå tema for foredrag eller holde et innlegg selv kan dette sendes inn med påmeldingsskjemaet innen 1. oktober.

Tid: Tirsdag 29. november, kl. 9.00-15.00

Sted: Popsenteret, Kaféscenen

Arrangementet er gratis og det vil bli servert morgenkaffe og lunsj

Deltakelse krever påmelding og vi håper at dere deler denne invitasjonen med alle deres chattere, både frivillige og ansatte. Arrangementet vil også bli streamet for de som ikke har anledning til å være i Oslo.Program legges ut straks det er klart152 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page