top of page

Bli med på å synliggjøre Helsestasjon for ungdom


Har dere registrert Helsestasjon for ungdom på Helsenorge ennå? Med informasjon om nærmeste HFU får unge et bedre helsetilbud. Her får du steg for steg-veiledning for registrering.  

 

Hvor er min nærmeste Helsestasjon for ungdom (HFU), og når er den åpen? DigiUng jobber med en karttjeneste der informasjon om nærmeste HFU der blant annet kontaktinformasjon og åpningstider er tilgjengelig for unge via Helsenorge og Ung.no.


I tillegg vil de kunne se nærmeste legevakt, og på sikt vil også informasjon om politistasjoner, NAV og andre fysiske tjenester legges til.  

 


Slik ser det ut når man søker etter nærmeste helsestasjon for ungdom, og bestiller time. FOTO: DIGIUNG


Gjennom å gjøre informasjon og tjenester for unge tilgjengelig på ett sted, vil unge få en enklere hverdag og økt handlingskompetanse, og ditt HFU er synlig for unge.

 

For å vises i karttjenesten, må hvert HFU logge seg på løsningen og registrere seg. Mer enn 100 HFUer er registert, men vi ønsker enda flere med! Derfor gjennomførte DigiUng en gjennomgang av registreringen på Teams sammen med Norsk Helsenett, som utvikler karttjenesten, i november. Fikk du ikke deltatt?

 

Her får du en steg for steg-gjennomgang av registreringen:


Slik registrerer du Helsestasjon for unge
.pdf
Last ned PDF • 1.79MB

 

Helsestasjon for unge er et viktig helsetilbud for de unge. Bli med og gjør tilbudet enda mer kjent!  

 

Ønsker du mer informasjon om hvordan du registrerer ditt HFU, eller har spørsmål? Ta kontakt med Edle Fuglset Buer, helsesykepleier og seniorrådgiver i DigiUng.84 visninger

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page