top of page

DigiUng på Digitaliseringskonferansen

Oppdatert: 26. apr. 2023

Vi er sterkt representert på Digitaliseringskonferansen som finner sted 31. mai og 1. juni. På første dag er vi til stede med "DigiUng – fra idé til virkelighet", og hvor vi i berg og dal bane-stil viser frem programmet.


Konferansen, som i år finner sted på Clarion Hotel The Hub, tar for seg tema som er "spot on" for DigiUng. Digitaliseringsdirektoratet som er arrangør, ønsker å se nærmere på hvordan krevende tider kan få oss til å se nærmere på hvordan vi kan digitalisere for å få det offentlige til å skyte fart.Åtte års solskinnshistorie

31. mai kl. 14.30 skal nøkkelpersoner fra DigiUng på scenen for å fortelle suksesshistorien om hvordan programmet har vokst frem fra en skisse på papiret til å få solid fotfeste i statsbudsjettet. Hva har vi lært gjennom de åtte år som andre kan lære av? Dette og mer skal vi snakke om på konferansen. Her vil du ikke bare møte statssekretær fra Helse- og omsorgsdepartementet, og statssekretær fra Barne- og familiedepartementet. Du vil også få høre fra ungdommer, divisjonsdirektører og prosjektledere.


Utstilling

Du finner også DigiUng i utstillingsområdet, og der vil du få muligheten til å snakke med mange av oss. Ikke minst vil du få muligheten til å teste noe av det vi driver med, som setter ulike problemstillinger i et godt perspektiv. Hvis du er på konferansen, stikk gjerne innom standen vår!
64 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page