top of page
Søk
  • adeliedorseuil

Ehin 2023: Bli med på innsiden i DigiUngs arbeid

Oppdatert: 30. okt. 2023

Hva tenker statsråd Ingvild Kjerkol, Mariann Hornnes (direktør Direktoratet for e-helse) og Frode Danielsen (direktør Digitaliseringsdirektoratet) om hvordan vi sammen kan løse utfordringer helsevesenet står i, til det beste for unge?

Når DigiUng entrer scenen på Ehin-konferansen 2023, har vi med oss private leverandører og samarbeidspartnere fra kommunal sektor som deler erfaringer om hvordan vi sammen jobber for å tilby ungdom informasjon, tjenester og hjelp på ett sted, uavhengig av sektor, gjennom Ung.no.

I tillegg vil vi løfte blikket sammen med helseminister Ingvild Kjerkol, Mariann Hornnes (direktør Direktoratet for e-helse) og Frode Danielsen (direktør Digitaliseringsdirektoratet), og utforske hva som skal til for at innovasjon blomstrer

videre i møte med ny teknologi, nye aktører og faste strukturer.


Sesjonen er 7. november klokken 9 til 10 i RED-BOX (Rom D6)


Møt oss på stand

Vi er også å finne på stand sammen med Digitaliseringsdirektoratet på konferansen. I videoen under forteller direktør Frode Danielsen i Digitaliseringsdirektoratet om et utviklingen av eID for å gi unge mellom 13 og 15 tilgang til tjenester som krever innlogging. Dette er tema på Ehin 2023.
Vel møtt til spennende samtaler - vi håper vi sees på Ehin 2023!

38 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page