top of page

Vil du gjøre en forskjell for unge?

DigiUng søker jurist, løsningsarkitekt, helsesykepleier og tjenestedesigner. En meningsfull, engasjerende og inspirerende jobb venter!


DigiUng-samarbeidet utvikler felles løsninger og bringer offentlige tjenester til unge via én portal som har 60 000 besøkende daglig.
Når en ungdom henvender seg til Ung.no for å søke i artikler, eller for råd og hjelp anonymt via chat, står et økosystem med over 70 virksomheter innen statlig, kommunal, frivillig og privat sektor og fra akademia bak. Nå skal det skal satses betydelig på dette økosystemet, og vi søker deg som vil bidra til DigiUng-samarbeidet for å skape fremtidens digitale tjenester til unge.

Vi søker:

  • Jurist som skal bistå med å løse rettslige problemstillinger knyttet til aktiviteter og prosjekter

  • Løsningsarkitekt som skal sikre at økosystemets arkitektur fungerer helhetlig, trygt og effektivt

  • Helsesykepleier som skal gi helsefaglige innspill og jobbe med aktiv og kontinuerlig brukermedvirkning blant barn og unge i alderen 9-20 år

  • Tjenestedesigner som sikrer sømløse, brukervennlige brukerreiser på tvers av sektorer og løsninger i DigiUng-universet

Felles for alle stillingene er stor variasjon, spennende utfordringer og et meningsfylt oppdrag hvor barn og unge står i sentrum.

Full utlysning for hver stilling finner du her. Søknadsfristen er 15.oktober 2023.


Er dette interessant for deg, eller kanskje noen du kjenner? Vi ser frem til å høre fra deg, og setter pris på deling av annonsen.

151 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page