top of page

Møtte politisk ledelse i Helse- og omsorgsdepartementet

Oppdatert: 6. des. 2022

29. mars hadde DigiUng programmet møte med Helse- og omsorgsdepartementet (HOD) for å snakke om hvordan tverrsektorielle samarbeid kan skape suksess.


Det var Bård M. Olesen, Adélie Dorseuil og Ellen Margrethe Carlsen som fikk gleden av å snakke med politisk ledelse i HOD.
- Det er helt fantastisk at vi fikk mulighet til å møte statssekretærene, og mitt inntrykk er at de langt på vei støttet oss i vår tilnærmelse. Hvis vi skal løse komplekse utfordringer og gi målgruppen det de ønsker seg, så må vi samarbeide på tvers, sier programleder Bård M. Olesen.


DigiUng er en av de første tverrsektorielle satsningene som er dratt i gang, og som senere har utviklet seg til å bli et program som kontinuerlig starter og ferdigstiller prosjekter. Dette er også grunnen til at mange ønsker innsikt i hvordan programmet jobber, og ikke minst få innblikk i hvordan slike økosystem fungerer.


I løpet av kort tid har DigiUng blitt presentert i flere spennende settinger, blant annet har vi holdt en presentasjon for kjernegruppen, og utover våren er vi invitert på flere spennende aktiviteter. Vi holder dere løpende orientert på digiung.no – så her er det bare å følge med.


30 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page