Møtte politisk ledelse i Helse- og omsorgsdepartementet

29. mars hadde DIGI-UNG programmet møte med Helse- og omsorgsdepartementet (HOD) for å snakke om hvordan tverrsektorielle samarbeid kan skape suksess.


Det var Bård M. Olesen, Adélie Dorseuil og Ellen Margrethe Carlsen som fikk gleden av å snakke med politisk ledelse i HOD.
- Det er helt fantastisk at vi fikk mulighet til å møte statssekretærene, og mitt inntrykk er at de langt på vei støttet oss i vår tilnærmelse. Hvis vi skal løse komplekse utfordringer og gi målgruppen det de ønsker seg, så må vi samarbeide på tvers, sier programleder Bård M. Olesen.


DIGI-UNG er en av de første tverrsektorielle satsningene som er dratt i gang, og som senere har utviklet seg til å bli et program som kontinuerlig starter og ferdigstiller prosjekter. Dette er også grunnen til at mange ønsker innsikt i hvordan programmet jobber, og ikke minst få innblikk i hvordan slike økosystem fungerer.


I løpet av kort tid har DIGI-UNG blitt presentert i flere spennende settinger, blant annet har vi holdt en presentasjon for kjernegruppen, og utover våren er vi invitert på flere spennende aktiviteter. Vi holder dere løpende orientert på digiung.no – så her er det bare å følge med.


21 visninger0 kommentarer