top of page

Møte med statssekretærer fra 7 departement

Oppdatert: 6. des. 2022

5. mai var statssekretærer fra 7 ulike departementer samlet, og fire representanter fra DigiUng fikk presentere programmet.


Det er ikke ofte statssekretærer møtes på tvers, så det var stor stas å få representere DigiUng som eksempel på et tverrsektorielt program. Ikke minst fikk vi vist frem våre erfaringer og utfordringer.Departementene som deltok var: HOD (Helse- og omsorgsdepartementet), BFD (Barne- og familiedepartementet), KD (Kunnskapsdepartementet), KDD (Kommunal- og distriktsdepartementet), AID (Arbeids- og inkluderingsdepartementet) og JD (Justis- og beredskapsdepartementet). Med andre ord var alle sektorer som er viktig for ungdom til stede.


– Vi er veldig takknemlige for at dette ble organisert. Det var en helt unik mulighet vi fikk, og det betyr mye for videre utvikling av tverrsektorielle samarbeid, sier Bård Olesen (Hdir), som var sammen med Adélie Dorseuil (Hdir). Harald Hegerberg (Bufdir) og Ellen Margrethe Carlsen (Hdir) var også til stede.


- Det kom mange gode spørsmål fra statssekretærene, og vi fikk svart ut alt på en god måte. Det var viktig for oss at alle fikk en god forståelse av hvordan DigiUng treffer deres respektive sektor, fortsetter Olesen.


Dette møtet er et skritt videre i arbeidet med å samle offentlig sektor for å hjelpe ungdommer.


55 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page