top of page
Søk
  • digiungredaksjonen

Adélie Dorseuil vant Ildsjelprisen på DigitaliseringskonferansenHun har vært en av drivkreftene bak DigiUng, og det var dette arbeidet hun vant prisen for. Tidligere har Adélie og DigiUng vært med på å vinne både Bedre stat-prisen og Digitaliseringsprisen.

I begrunnelsen stod det blant annet at årets vinner blir både av sin sjef og sine samarbeidspartnere beskrevet som inspirerende, smart, kreativ, uredd, løsningsorientert, full av energi. Tålmodig når det trengs, men også utålmodig på fremdrift. God til å presentere og til å få folk med seg. Rett og slett fasiten på en ildsjel.

En pris fra ildsjel til ildsjel

Ildsjelprisen er en vandrepokal som på en uhøytidelig måte hedrer ildsjeler som jobber for digitalisering. Grunnideen er at den forrige vinneren selv bestemmer og begrunner valget av årets prisvinner. En pris fra ildsjel til ildsjel.  Fjorårets vinner Anne-Lise Härter, direktør for e-helse i Apotekforeningen valgte å gi den til Adélie.

Brenner for barn og unge

Adélie har jobbet som prosjektleder i over 10 år på tvers av ulike fagområder innenfor helsesektoren. Hun brenner for barn og unges behov for informasjon og brukermedvirkning.

Dette sa prisvinneren da hun fikk prisen i forrige uke:

Jeg kjenner mange som kunne ha fått den prisen og det er viktig for meg å si at selv om prisen er personlig, så handler den mer om laget rundt enn om personen selv. Ildsjeler er litt som planter, det finnes omgivelser hvor de trives og andre hvor de dør ut. Og jeg har vært så heldig med å få jobbe sammen med så mange engasjerte og positive mennesker som løfter hverandre opp i DigiUng! Et typisk samarbeidsmiljø hvor ildsjeler trives! Nå gleder jeg meg til å finne en verdi kandidat til neste års Ildsjelspris!

195 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page